Të gjitha kategoritë
XHAMË PËR PËRDORIM TË PËRDITSHËM
XHAMË PROMOCIONI
Të gjitha Serialet

Kush jemi ne

Që 2003

Që 2003

Themeluar në vitin 2003, njihet dhe njihet si një furnizues i besueshëm dhe besnik i enëve të tavolinës, qelqeve dhe enëve të kuzhinës në Kinë.


Me ekipin e fortë të burimeve, ekipin unik të dizajnit, ekipin e tregtarëve me përvojë dhe sistemin e fuqishëm të kontrollit të cilësisë, gjithashtu me politika fleksibël financiare, Kotto Glass tërheq shumë klientë të famshëm në mbarë botën si Walmart, Peoco, Kmart, Carrefour, Target, Daiso etj.


Xhami Kotto synon t'i sjellë jetës suaj freski dhe befasi, dhe të jetë Qendra e blerjes së furnizimit me shtëpi me ONE-STOP të Kinës.

Mëso më shumë

Procesi i diversifikuar i avancuar

Procesi i Produktit

Unë besoj se duhet të kemi parë shumë lloje të ndryshme qelqi në jetën tonë të përditshme. Enët prej qelqi nuk janë vetëm nevoja të përditshme, por edhe një lloj dekorimi dhe arti për vlerësim. Proceset ditore të prodhimit të qelqit përfshijnë: grumbullimin, shkrirjen, derdhjen, pjekjen, etj. Për të qenë më artistike, sipërfaqja e enëve të qelqit mund të ketë edhe disa zanate të tjera dekorative, duke përfshirë: të mbuluar me brymë, të lyer, të lyer me dorë, me ar, të gdhendura, të printuara, të printuara, e kështu me radhë. Teknologjia e ndryshme do t'i bëjë produktet tona më bukuri unike.
Mëso më shumë

Avantazhe që nuk mund të fshihen

Me një ekip efikas shitjesh, mund t'ju ofrojë shërbimin dhe çmimin më të mirë. Me ekipin e stilistëve profesionistë, çdo dizajn OEM ose ODM është i mirëpritur. Me ekipin profesional dhe të përgjegjshëm të QC, ne mund të sigurohemi që të gjitha produktet të jenë në cilësi të mirë përpara dërgesës siç konfirmohet në rregull. Produktet e qelqit që dëshironi mund të shpërndahen shpejt nga magazina jonë Strategjia jonë është të ofrojmë një shërbim efikas të lartë të furnizimit me një ndalesë, Ekip i pjekur, logjistikë kurrë vonë, sigurim i cilësisë, Do të krijojë një të ardhme të favorshme me shitës me pakicë dhe tregtarë dhuratash në mbarë botën

Mëso më shumë