Të gjitha kategoritë

Qendra e blerjes së furnizimit me shtëpi me ONE-STOP e Kinës

Changsha Kotto Glass Industrial Co.Ltd është themeluar në vitin 2003 dhe është një furnizues profesional i qelqeve shtëpiake në Kinë. Ne angazhojmë të gjitha llojet e qelqeve dhe qelqeve HomeDeco me përdorim të përditshëm, duke përfshirë vazo, tavëll, tas, pjatë, filxhan, turi, kavanoz karamele, shandan, komplet banjoje, etj.

Me më shumë se 20 vjet përvojë në tregtinë e jashtme, Ne kanë formuar të pjekur   Ekipi efikas i blerjevegrup i shkëlqyer i shitjeve   në gjendje të ofrojë shërbimin më të mirë tek klientët. Dhe gjithashtu keni një ekip profesional dizajni që mund të ofrojë dizajne inovative dhe të modës, Ekziston një departament i cilësisë që është përgjegjës për inspektimin e cilësisë dhe siguron që të gjitha produktet të inspektohen rreptësisht përpara dorëzimit.

Gjëja më e rëndësishme është që ne të mbajmë një marrëdhënie të fortë bashkëpunimi me më shumë se 150 fabrika qelqi në Kinë. Dhe me një magazinë e madhe prej më shumë se 2 metrash katrorë,Produktet më të njohura të qelqit mund të dorëzohet shpejt nga magazina jonë Strategjia jonë është të ofrojmë një shërbim shumë efikas të furnizimit me një ndalesë dhe të krijojmë një të ardhme të favorshme me shitësit me pakicë dhe tregtarët e dhuratave në të gjithë botën.

ekip

kompani